Uluslararası Öğrenciler

İzmir’de turizme ilişkin ayrıntılı bilgi içeren, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin hazırladığı kitapçığa https://www.izmir.bel.tr/tr/Yayin/145/4#dergi/sayfa1 adresinden ulaşabilirsiniz.

İzmir’e dair tüm güncel bilgilerin yer aldığı şehir rehberi, Visit İzmir seyahatinizi planlamada size yardımcı olur. Şehirdeki yenilikler, görülecek yerler, konaklama, restoranlar ve etkinliklere dair detaylı bilgiler içeren Visit İzmir, tüm bu noktalara nasıl ulaşabileceğinizi güncel haritalar üzerinden gösterir. Visit İzmir, web sitesinden indirebileceğiniz bir mobil uygulamaya da sahiptir.

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün web sitesinden İzmir hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Müdürlük tarafından hazırlanan İzmir Parmaklarınızın Ucunda sitesinden İzmir’de gezilecek yerleri her ilçe açısından ayrı ayrı keşfedebilirsiniz.

İzmir’e ulaşımı kolaylaştıran Direct İzmir projesi, İzmir’den direkt uçuş yapılan yeni destinasyonların açılması, mevcut destinasyonların sayı ve sıklığının artırılması, mevsimlik uçuşların bütün yıla yayılması ve İzmirliler nezdinde direkt uçuş yapılan destinasyonların bilinirliğinin artırılmasını hedeflemektedir. İzmir’e direkt uçuş ile ulaşabileceğiniz destinasyonlara https://www.directizmir.com/destinasyonlar/ adresinden ulaşabilirsiniz.