Öğrencilerimiz İçin Coronavirüs Tedbirleri Hakkında Bilgilendirme

Sevgili öğrencilerimiz,

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının 13.03.2020 tarih ve 73112577-000- E.21113 sayılı duyurusu gereğince, Üniversitemiz bünyesinde süreçlerin etkin ve dinamik olarak yürütülebilmesi amacıyla oluşturulan komisyon tarafından alınan kararlar çerçevesinde;
-Üniversitemiz bünyesinde kısmi zamanlı olarak çalışan öğrencilerin, çalışmalarına eğitim başladıktan sonra devam etmelerine karar verilmiştir.
-Üniversitemiz kütüphanesinin, kapalı spor salonlarının ve kapalı alanda bulunan kafeteryanın ikinci bir duyuruya kadar hizmete kapatılmasına karar verilmiştir.
-Üniversitemizde eğitim-öğretim, akademik değişim programları, sosyal ve kültürel faaliyetler, spor müsabakaları v.b. çeşitli kapsamdaki akademik, idari ve öğrenci katılımlı yurtdışı faaliyetlerin ikinci bir duyuruya kadar iptal edilmesine karar verilmiştir.
Ayrıca, 16 Mart tarihinden itibaren uygulanacak olan tatil kapsamında yurt dışına çıkmanız halinde Koronavirüsün seyrine göre dönüş için uçuşların iptal olabileceği, yurda giriş yaptıktan sonra en az 14 gün eğitime devam edemeyeceğiniz gibi başkaca sorunlar ile karşılaşabilirsiniz. Bu sebeple verilen arada yurt dışına çıkmamanızı tavsiye ederiz.
Konu ile ilgili diğer duyurularımız için web sayfamız ve sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Coronavirüs için 14 Kural

Coronavirüs Hakkında Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız.