Sivil Toplum Kuruluşlarından Rektör Berktaş’a Ziyaret

İzmir Bakırçay Üniveristesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Berktaş, Menemen’deki Sivil Toplum Kuruluşlarıyla (STK) dün kahvaltıda bir araya geldi.

Kahvaltı etkinliği, Oda Başkanları, Mahalle Muhtarları ve STK temsilcilerinin ziyaretiyle gerçekleşti. Menemen’in geleceği ve bu alanda planlanan projelerin konuşulduğu toplantıda, Rektör Berktaş üniversitenin güncel durumu ile orta vadeli projelerini anlattı. Bölgenin kalkınması amacıyla ekip olarak büyük bir gayret içerisinde azimle çalıştıklarını aktaran Berktaş, Menemen için Sivil Toplum Kuruluşlarına gereken desteğin her zaman verileceğinin altını çizdi. Berktaş, “Menemen’in ileri gelenleri, STK temsilcileri ve muhtarlarımızla bir araya geldiğimiz için mutluyuz. Toplum-Üniversite iş birliklerine devam ediyoruz. İzmir ve Menemen’in kalkınmasında üniversite olarak üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz. Ancak STK lar ve sivil yerel güçlerimizden de, üniversitemizin daha iyi yerlere gelmesi noktasında beklentilerimizin yerine getirilmesinde yardımcı olmalarını bekliyoruz.” dedi.