Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyelerimiz üniversitemizi temsilen Uluslararası İstatistik Kongresi’ne katılmıştır.

Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyelerimiz Prof. Dr. Deniz Türsel Eliiyi ve Dr. Öğr. Üyesi Sel Özcan Tatari üniversitemizi temsilen Uluslararası İstatistik Kongresi’ne katılmıştır. 35 farklı ülkeden katılımcının bulunduğu, bu sene 11ncisi düzenlenen bu uluslararası konferansta hocalarımız, “Preemptive Goal Programming for the Daily Shipment Planning of an Automotive Lubricant Company” ve “Two-stage solution framework for a workload balancing and workforce scheduling problem: A comparative study” başlıklı iki ayrı bildiri ile katılım göstermiştir.