Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Kadir GÖK üniversitemizi temsilen Ege Bölgesi Sanayi Odası Vakfı (EBSOV) tarafından hayata geçirilen EGEVASYON projesinin çalıştayına katıldı.

Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Biyomedikal Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Kadir GÖK üniversitemizi temsilen Ege Bölgesi Sanayi Odası Vakfı (EBSOV) tarafından hayata geçirilen EGEVASYON projesinin çalıştayına katılmıştır. Çalıştay, Türkiye’nin Ar-Ge ve yenilik ekosisteminin güçlendirilmesine yönelik olarak yeni arayüz ve kurumsal yapı platformlarının oluşturulması ve mevcutların güçlendirilmesi amacıyla 25.09.2019 tarihinde Ege Bölgesi Sanayi Odası’nda gerçekleştirildi.
“Ege Yenilik, Araştırma, Eğitim, Rehberlik ve Uygulama Merkezi” olarak tasarlanan EGEVASYON çalıştayının açılış konuşmasını gerçekleştiren EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, Türkiye’de konvansiyonel Ar-Ge faaliyetleri ile yeterli sonuçların alınamadığının ortada olduğunu, bu nedenle ürün geliştirme, yani Ür-Ge’ye dayalı bir yenilik ekosisteminin hayata geçirilmesinin zorunlu olduğunu, EGEVASYON projesinin de bu düşünceden doğduğunu söyledi.