Rektörümüzden Öğrencilere İftar Yemeği

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Berktaş, ramazan ayı dolayısıyla öğrenci yemekhanesinde öğrencilere iftar verdi. Öğrencilerle bir araya gelen Rektör Berktaş, öğrencilerle sohbet etti. İftar programında Rektör yardımcıları Prof. Dr. Tuncer Asunakutlu, Prof. Dr. Ahmet Emin Erbaycu ve Genel Sekreter Doç. Dr. Abdulkadir Hızıroğlu ile Fakülte dekanları ve öğretim üyeleri hazır bulundu.

Yemek sonrası organizasyonda emeği geçenlere teşekkür eden Rektörümüz, ‘’Ramazan ayı, barış, kardeşlik, muhabbet ve hoşgörünün hakim olduğu aydır. Bu yıl ilk kez kapılarını eğitim-öğretime açan üniversitemiz için de ilk iftar olması nedeniyle gençlerimizle iftarda bir araya gelmek ve gönül bağımızı güçlendirmek için güzel bir fırsat oldu. Allah bu kutlu günlerin hürmetine ülkemizin birliğini, dirliğini bozmasın, bizlere ve gençlerimize sağlıklı, mutlu, başarılı nice Ramazan ayları nasip etsin. Katılan herkese teşekkür ediyorum.’’ dedi.   Yoğun katılımın olduğu program iftar duasıyla son buldu.