Üniversitemiz ile Menemen Meslek Odaları Arasında İş Birliği Toplantısı Gerçekleştirildi

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Berktaş’ın ev sahipliğinde Şoförler Odası ve Menemen meslek odaları ile birlikte kahvaltıda buluşuldu.Üniversitemiz ile işbirliğini arttırmak ve projeler üreterek, Menemen’e faydalı olabilmek için düzenlenen toplantıda gelecek planları hakkında görüşmeler yapıldı. Meslek odalarının temsilcilerinin sormak istedikleri sorulara, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Berktaş detaylı bilgilendirme sağladı.

Rektörümüz, Üniversitemizin Meslek Odalarıyla iş birliği yapmaya hazır olduğu mesajını iletti. Menemen’i üniversite şehri yapmak kültürel zenginliğini artırmak adına meslek odaları ile istişarelerde bulunuldu.

Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.