Güz Dönemi Futbol Turnuvası Ödülleri Törenle Dağıtıldı

Üniversitemizin düzenlemiş olduğu güz dönemi futbol turnuvasına, 23 Takım katılım sağladı. Oynanan 35 müsabakanın sonunda, 6 takım şampiyonluk grubuna katılmaya hak kazandı. Yoğun ilgi ile takip edilen final grubu müsabakaları sonunda şampiyon, turnuva ikincisi ve Fair-Play ödülünü almaya hak kazanan takımlar belirlendi. Turnuva boyunca üniversitemize ve Türk sporuna yakışır davranışları sergileyen Fair-Play ödülünü hak eden Elektrik-Elektronik Mühendisliği 1. Sınıf Takımı oldu.

Final müsabakası 19 Aralık 2019 Perşembe günü saat:11.30'da İşletme-2 ve İşletme-1 takımları arasında oynandı.  İşletme-2 takımının 9-3’lük bir skor ile kazandığı müsabaka sonunda, şampiyonluk ipini göğüslemiş oldu.

Hakemlerimize ve öğrencilerimize ödüllerini; Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Mustafa BERKTAŞ ve Rektör Yardımcılarımız; Sayın Prof. Dr. Tuncer ASUNAKUTLU, Sayın Prof. Dr. Ahmet Emin ERBAYCU ve Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Kadir HIZIROĞLU tarafından takdim edildi.