Sayın Hamza DAĞ ve Sadık DOĞRUER’den Üniversitemize Ziyaret

İzmir Milletvekili ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sn. Hamza DAĞ ve Kınık Belediye Başkanı Sn. Dr. Sadık DOĞRUER üniversitemizi ziyaret ettiler.

Sayın DAĞ ve DOĞRUER Üniversitemizi ziyaretlerinde Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa BERKTAŞ ile Kınık ilçesinde kurulması planlanan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu çalışmaları hakkında istişarelerde bulundular. Belediye Başkanı Dr. Sadık DOĞRUER yaptığı açıklamada, "İlçemizin sosyo ekonomik olarak gelişmesine önemli katkı sağlayacak olan Kınık Sağlık Hizmetleri Meslek  Yüksekokuluna bir adım daha yaklaştık. Rektörümüz Mustafa BERKTAŞ ile çok verimli geçen görüşmeler yaptık. Sağlık Bilimleri Kınık Meslek Yüksekokulu 2020-2021 eğitim yılında hizmete alınması konusunda bir adım daha attık. İlçemizde kurulacak Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu için Emeği geçen başta son Başbakanımız Binali YILDIRIM, AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Hamza DAĞ, Bölge Milletvekillerimiz ve Bakırçay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa BERKTAŞ olmak üzere herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa BERKTAŞ, Üniversitelerin halktan ve toplumsal gelişmelerden kopuk şekilde bilim yapan yerler olmadığını, bulundukları il ve bölgeye de her anlamda katkı sağlamaları gereken bilim yuvaları olduğunu belirterek, planlanan süreçle ilgili her türlü desteğin sağlanacağını belirtti. Çok verimli görüş alışverişleri içeren bir ziyaret olduğunu belirten Rektör BERKTAŞ, gelişmelerin Üniversitemiz, ilimiz ve ülkemiz için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Görüşmelerin ardından üniversitemizde kısa bir tur gerçekleştiren ziyaret heyeti, iyi dilek ve temennilerle ayrıldı. Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.