Öğretim Üyelerimizden Fabrika Ziyareti

Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Biyomedikal Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyelerimizden Fen Bilimleri Enstitüsü Müdür Vekili Prof. Dr. Akil Birkan SELÇUK ve Fen Bilimleri Enstitüsü Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Kadir GÖK, Üniversite - Sanayi İşbirliği kapsamında Accell Bisiklet San ve Tic. A.Ş. firmasına 21/01/2020 tarihinde ziyaret gerçekleştirmişlerdir.

Accell bisiklet firmasından Halkla İlişkiler Uzmanı Muhlis DİLMAÇ ve Endüstri Mühendisi Kıvanç ERYILMAZ tarafından fabrika içindeki imalat ve test laboratuvarları gezdirilmiştir. Ayrıca, Genel Müdür Anıl ŞAKRAK, Tasarım Merkezi Müdürü Gürol ÇAYDAŞ ve İnsan Kaynakları Müdürü Ogün İstanbul ile İzmir Bakırçay Üniversitesi ile Accell Bisiklet arasında ortak projeler ve AR-GE faaliyetleri gerçekleştirilmesi hedeflenmekle birlikte, üniversitemiz öğrencileri için staj imkânları değerlendirilmiştir. Üniversitemizin mühendislik alanındaki lisansüstü eğitimleri ile ilgili bilgi verilmiştir.