Türkiye Sağlık Hizmetleri Kalite ve Akreditasyon Başkanı Prof. Dr. Figen ÇİZMECİ ŞENEL, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa BERKTAŞ’ı Makamında Ziyaret Etti.

Türkiye Sağlık Hizmetleri Kalite ve Akreditasyon Başkanı Prof. Dr. Figen ÇİZMECİ ŞENEL, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa BERKTAŞ’ı makamında ziyaret ederek işbirliği ile ilgili istişare ve değerlendirmelerde bulundu.

TÜSKA, çalışma alanları kapsamında ulusal ve uluslararası alanlarda faaliyet gösteren kurum ve kuruluşlarla işbirliğine önem vermektedir. Bu kapsamda, Türkiye Sağlık Hizmetleri Kalite ve Akreditasyon Enstitü Başkanı Prof. Dr. Figen ÇİZMECİ ŞENEL Üniversitemiz  Rektörü Prof. Dr. Mustafa BERKTAŞ’ı makamında ziyaret etti. Yapılan görüşmede sağlıkta kalite ve akreditasyon ile ilgili ulusal ve uluslararası alanda yapılan araştırma ve uygulamalar hakkında istişare ve değerlendirmelerde bulunuldu.Görüşmede ayrıca TÜSKA ve İzmir Bakırçay Üniversitesi arasında gerçekleştirilebilecek işbirliği alanları tespit edildi.