Öğrencilerimiz Toplumsal Sorumluluk Projesi Dersi Kapsamında Bir Tiyatro Oyunu Hazırladı.

Üniversitemiz Toplumsal Sorumluluk Projesi dersi kapsamında öğrencilerimiz “Kapalı Kapılar” isimli bir tiyatro oyunu hazırladı.

Toplumsal Sorumluluk Projesi dersi sorumlusu Dr. Öğr. Üyesi Şevki DANACIOĞLU koordinatörlüğünde, Üniversitemizin farklı bölümlerinde okuyan proje öğrencileri Nisa Nur ÇETİN, Hande KARATAŞ, Eda Nilda SAYĞILI ve Melike CEYLAN tarafından planlanan ve Tiyatro Topluluğu iş birliği ile hazırlanan Kapalı Kapılar isimli tiyatro oyunu gerçekleştirildi. Fiziksel ve psikolojik şiddet kavramlarının anlatıldığı oyun, toplumsal şiddeti farklı boyutlarıyla gözler önüne serdi.
Toplumsal Sorumluluk Projesi dersi, Üniversitemizin farklı bölümlerinden öğrencilerimizin katılımıyla toplumun sorunlarına farkındalık uyandırmaya bahar döneminde de devam edecektir.