Üniversitemizde Yönetim Öğrenci Buluşması Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Konferans Salonu’nda Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Mustafa BERKTAŞ’ın liderliğinde bir “Yönetim-Öğrenci Buluşması” düzenlendi.

Üniversitemizin akademik personeli ile öğrencilerimizin buluşturulduğu toplantı saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı.

Üniversitemizin tanıtım filminin de öncelikle gösterildiği kurulda sırasıyla Üniversitemizin Genel Sekreteri Doç. Dr. Kadir Hızıroğlu, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Berktaş konuşma yaptı. Konuşmasının ardından Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Berktaş 2018-2019 akademik yılında dereceye giren öğrencileri tebrik etti. Programın son bölümünde Rektör Berktaş, Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Kadir Hızıroğlu ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Tuncer Asunakutlu ile birlikte, öğrencilerimizin görüş, öneri ve temennilerini dinledi.