Üniversitemizde Cübbe Giyme Töreni

Üniversitemizde yakın dönemde doçent unvanı alan öğretim üyelerimiz için geleneksel hale getirilen cübbe töreni Fen-Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yüksel YILDIRIM için düzenlendi. 29.04.2019 tarihi itibari ile doçent unvanı alan, 08.07.2019 tarihinde de Sosyoloji Bölümü Kurumlar Sosyolojisi Anabilim Dalı’na ataması yapılan öğretim üyemiz, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ahmet Emin ERBAYCU’nun elinden cübbesini giydi. Üniversitemiz Yönetim Kurulu Toplantı Salonu’nda yapılan törenle cübbesi giydirilen Doç. Dr. Yüksel YILDIRIM’a Yönetim Kurulu üyelerimiz tebriklerini ve iyi niyet dileklerini ilettiler.
Öğretim üyemizi tebrik ediyor, başarılarının devamını ve çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz.