Üniversite - sanayi işbirliği kapsamında İMPO MOTOR POMPA SANAYİ ve TİCARET A.Ş. firmasına ziyaret gerçekleştirildi.

Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Biyomedikal Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyelerimizden Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Akil Birkan Selçuk ve Fen Bilimleri Enstitüsü Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Kadir GÖK üniversite - sanayi işbirliği kapsamında İMPO MOTOR POMPA SANAYİ ve TİCARET A.Ş. firmasına 15/10/2019 tarihinde ziyaret gerçekleştirmişlerdir. Sürekli AR-GE çalışmalarıyla desteklenen dalgıç motor ve pompalar, yüksek verimlilik, kaliteli işçilik ve rekabetçi fiyat avantajı sağlamaktadır. Özel uzmanlık gerektiren sarılabilir dalgıç motor konusunda yurt içinde büyük başarıya ulaşan ürünler yurt dışında da giderek yükselen bir pazar payı elde etmektedir. Firmadan Endüstri Mühendisi Burkay ÖZTEPE tarafından fabrika içindeki imalat ve test laboratuvarları gezdirilmiştir. Görüşme sonunda Üniversitemiz ile ortak projeler ve AR-GE faaliyetleri gerçekleştirilmesi hedeflenmekle birlikte, firmaya mühendislik alanında lisansüstü eğitimler ile ilgili bilgi verilmiştir.