Teknokent ve Biyoteknoloji Temalı AR-GE Çalışmaları Yürütecek YENİ BİR DEVLET ÜNİVERSİTESİ

Home / Tıp Fakültesi Öğrencilerinden Rektör Berktaş’a Ziyaret

İzmir Bakırçay Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri, dün saat 12.00 sıralarında, Rektör Prof. Dr. Mustafa Berktaş’ı makamında ziyaret etti.

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü ile imzalanan protokol kapsamında öğrenim hayatlarının ilk 3 yılını DEÜ Tıp Fakültesi bünyesinde geçirecek olan öğrencilerimiz bu yıl DEÜ’nün Balçova yerleşkesinde derslerine devam ediyor. Rektör Berktaş’ı ziyarete gelen öğrenciler bu vesileyle üniversitenin kampüsünü gezme fırsatı buldu. Kampüsteki sosyal tesislerden ve spor imkanlarından oldukça etkilenen bazı öğrenciler, 3 yılın sonunda buraya gelmek için sabırsızlandıklarını dile getirdi.

Kampüs turunun ardından Berktaş’ın makamına kabul edilen öğrenciler, Rektör’e hediye ve çiçek takdim etti. Öğrencilerin bu hoş jestinden memnuniyetini dile getiren Berktaş, öğrencilerle tek tek sohbet ederek derslerdeki durumları hakkında bilgi aldı. Öğrencilerinin başarılı olacağına inancının tam olduğunun altını çizen Berktaş, bütün öğrencilere iyi dileklerini ve takdirlerini iletti.