Rektör Yardımcımız TRT Radyo Haber’de

Home / Haberler / Rektör Yardımcımız TRT Radyo Haber’de

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Tuncer Asunakutlu TRT Radyo Haber’de yayınlanan Söyleyeceklerimiz Var Programına Katıldı

TRT Radyo Haber’de yayınlanan Söyleyeceklerimiz Var adlı program, öğrencileri bilgilendirmek amacıyla tercih dönemi boyunca İzmir’de bulunan üniversiteleri konuk etti. Öğrencilere tercih döneminde tavsiyelerde bulunmak amacıyla yayınlanan programın son tercih günündeki konuğu Rektör Yardımcımız Tuncer Asunakutlu oldu. Canlı olarak yayınlanan programda Asunakutlu üniversitemiz ve fakülteler hakkında bilgi verdi. Ayrıca hocamız tercih yapacak öğrenciler için üniversitemizin vizyonu ve gelecek planları üzerine konuştu.

Asunakutlu üniversitemiz hakkında “İzmir Bakırçay Üniversitesi, katma değeri yüksek teknoloji üretme ve uygulamada Türkiye’de öncü rol üstlenen ve bu alanda toplumun ihtiyaç duyduğu bilgili ve erdemli profesyonelleri yetiştirmeyi ilke edinen bir üniversitedir. Teknoloji alanında proje odaklı yapılanan, ekosistemiyle girişimciliği teşvik eden ve sürdürülebilir bir kurumsal yapıya sahip saygın bir tekno-girişim üniversitesi olma vizyonunda ilerlemektedir” ifadelerini kullandı.

Sunuculuğunu Mutlu Füsun Küçük ve Asuman Çapar’ın üstlendiği program hafta içi her gün 14:05-14:30 arasında yayınlanıyor.

Programın kaydını dinlemek için tıklayınız.