Kamuoyuna Duyurulur

Home / Duyurular / Kamuoyuna Duyurulur

Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa BERKTAŞ, 30 Ağustos Perşembe günü trafik kazası geçirmiştir. Bursa’nın Karacabey ilçesinde, kendi özel aracıyla seyir halindeyken önüne çıkan bir kamyona çarpması sonucu gerçekleşen kazada Rektörümüz ve ailesi yaralanmış ve ivedilikle Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılmıştır. Sağlık durumları her geçen gün daha da iyiye giden Rektörümüz ve ailesi adına, bu süreçte, kazanın yaşandığı ilk andan beri yardımcı olan herkese, kendileriyle en iyi şekilde ilgilenen hastane personellerine ve yönetimine, kendilerini ve üniversitemizi arayıp ya da ziyaret edip iyi dileklerini ileten sevenlerine canıgönülden teşekkür eder, Rektörümüz ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi sunarız.

İzmir Bakırçay Üniversitesi Ailesi