Kampüste Faydalı Etkinlikler: Kültür ve Spor Kursları

Home / Uncategorized / Kampüste Faydalı Etkinlikler: Kültür ve Spor Kursları

İzmir Bakırçay Üniversitesi’nde, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’nın Menemen Halk Eğitim Merkezi ile iş birliği içinde düzenlediği kültür ve spor kursları artan ilgiyle devam ediyor.

Basketbol, bağlama, fitness, gitar, halk oyunları, kort tenisi, satranç ve voleybol eğitimleri verilen kurslar, haftanın beş günü öğrencilerin ders aralarında faydalanabilecekleri etkinlikler olarak hizmet veriyor. Alanında uzman eğitmenler tarafından düzenlenen kurslarda, öğrenciler ve personeller ilgi duydukları alanlarda keyifli anlar yaşarlarken kurslara devamlılık göstererek Millî Eğitim Bakanlığı onaylı kursiyer sertifikasına sahip olma hakkı kazanıyorlar.

Özel Bir Devlet Üniversitesi

Kurslardaki gelişmelerle yakından ilgilenen Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Metin Yüce, kurslardaki son durum hakkında açıklamalarda bulundu. “Özel bir devlet üniversitesi” olma mottosuyla çalıştıklarını belirten Yüce “Kursiyerlerimize en iyi hizmeti vermek adına tüm imkânlarımızı aktif hale getirdik. Alanında yetenekli eğitimcilerin katkıları ile en iyi zeminde en kaliteli malzemeleri öğrenci ve personellerimizin kullanımlarına sunduk. Özellikle spor alanındaki kurslarımızın olumsuz hava şartlarından etkilenmemesi için Voleybol ve Basketbol Federasyonu onaylı parke zemin spor salonumuzu kursiyerlerimizin ücretsiz kullanımlarına sunduk.” dedi. Yüce, eğitim öğretim takvimi boyunca devam edecek olan kursların tamamlanmasının hemen ardından açılacak yeni kurslara da mevcut öğrencilerin tekrar başvuru yapabileceğini müjdeledi.

Kurs takvimine erişmek için tıklayınız.

KURSLARIMIZDAN KARELER

BASKETBOL