Home / Haberler / İzmir Bakırçay Üniversitesi’nin Genç Hekim Adaylarının “Beyaz Önlük Giyme” Heyecanı

İzmir Bakırçay Üniversitesi’nde eğitime başlayan Tıp Fakültemizin ilk öğrencileri, yaşamları boyunca üzerlerinde sorumluluğunu hissedecekleri onurlu doktorluk mesleğinin sembolü olan “Beyaz Önlük” lerini törenle giyerek hekimlik yolunda ilk adımlarını attı.

Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Kurucu Öğretim Üyeleri Konferans Salonu’nda düzenlenen törene İzmir Bakırçay Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tuncer Asunakutlu, İzmir Bakırçay Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Abdulkadir Hızıroğlu ve Prof. Dr. Ebru Turhan katılarak bu mutlu günlerinde genç hekim adaylarımızın coşkusuna ortak oldu.