İzmir Bakırçay Üniversitesi’nde Bahar Şenliği Etkinlikleri

Home / Haberler / İzmir Bakırçay Üniversitesi’nde Bahar Şenliği Etkinlikleri

İzmir Bakırçay Üniversitesi’nin Seyrek Yerleşkesinde, 2-3 Mayıs tarihlerinde, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığının ev sahipliğinde bahar şenlikleri programı düzenlendi.

Düzenlenen programın ilk gününde; saygı duruşu ve İstiklal marşımızın okunmasından sonra slayt gösterisi yapıldı. SKS Daire Başkanı Metin Yüce ve Rektör Prof. Dr. Mustafa Berktaş’ın konuşmalarından sonra, Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Halk Oyunları ekibinin gösterisi ile devam etti. Akabinde kort tenis, satranç, parkur ve masa tenisi branşlarında sporcuların yarıştığı 1. Etap ile halı saha, voleybol ve basketbol branşlarında takımların yarıştığı 2. Etap Turnuva ödülleri sahiplerine takdim edildi. Fuaye alanında sergilenen ‘’Resim ve Fotoğraf Sergisi’’ gezildi. Fakülte stantlarında akademisyenlerimiz öğrencileriyle buluştu. Program öğleden sonra okulumuz öğrenci grubunun canlı performansı ile devam etti.

Program; Cuma günü açık alanda öğrencilerimiz Halk Oyunları ekibinin gösterisi ile devam etti. Daha sonra müzik eşliğinde halaylar çekildi ve oyunlar oynandı. Öğleden sonra ‘’Ödüllü Spor Şenliği ‘’ ile devam edildi. 5’er kişiden oluşan takımlar; basket, penaltı, dart, bilek güreşi ve halat çekme dallarında yarıştılar. Kazanan bayan ve erkek takımlarına madalyaları üst yönetimimizce dağıtıldı. Açık alanda müzik eşliğinde oyunların oynanmasıyla program sona erdi.