Akademisyenlerimize Meksika’da ”En İyi Çalışma Ödülü” Verildi

Home / Haberler / Akademisyenlerimize Meksika’da ”En İyi Çalışma Ödülü” Verildi

İzmir Bakırçay Üniversitesi Akademisyenleri Hazırladıkları Uluslararası Bilimsel Çalışma ile Meksika’da “En İyi Çalışma Ödülü” Aldı.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyemiz Sayın Doç. Dr. Abdulkadir HIZIROĞLU ve ekip arkadaşları Meksika’dan ödül alarak Türkiye’ye döndü.

Akademik alanda birçok başarılı bilimsel çalışmanın yer aldığı ve yarıştığı GITMA 2018 World Conference adlı konferanstan Öğretim Üyesi Doç. Dr. Abdulkadir Hızıroğlu ve ekip arkadaşları Meksika’dan ödül alarak döndü. Akademisyenlerin hazırlamış oldukları “From Descriptive to Predictive Analytics-Turkish Airlines Case Study” başlıklı çalışma Global Information Technology Management Association tarafından 2018 yılının En İyi Çalışma Ödülü’ne layık görüldü. Doç. Dr. Hızıroğlu ve ekip arkadaşlarına ödül ve sertifikaları Mexico City-Meksika’da düzenlenen GITMA 2018 World Conference adlı konferansta takdim edildi.