Erasmus+ KA171 Projesi Kapsamındaki Partner Üniversitelerimize Ziyaret

Üniversitemizin Erasmus+ KA171 Uluslararası Kredi Hareketliliği Programı kapsamındaki Batı Balkanlar bölgesindeki partnerleri International University of Sarajevo, University of Mostar, Univerzitet Adriatik Bar ve University of New York Tirana'ya Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Berktaş, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Abdulkadir Hızıroğlu, Uluslararası İlişkiler ve Değişim Programları Koordinatörümüz Prof. Dr. Arıkan Tarık Saygılı, Sağlık ve Mühendislik Fakülteleri Dekanlarımız Prof. Dr. Bülent Toğram, Prof. Dr. Mehmet Kemal Güllü ve Ofisimizden çalışma arkadaşımız Öğr.Gör. Ayşe Nur Ekinci’nin de dahil olduğu bir komite ile resmi bir ziyaret gerçekleştirildi. Ziyaretler sırasında Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Berktaş üniversitelerimizin devam eden iş birliği yanında yeni ve inovatif akademik iş birliklerinin geliştirilmesi hususunda görüşlerini dile getirdiler. Nezaketleri ve misafirperverlikleri için partner üniversite yönetimlerine ve Uluslararası İlişkiler Ofisi meslektaşlarımıza en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz.