European Cancer Nursing Day 2023 Kanser Bakımında Hemşirelik İnovasyonu Yarışması Kapsamında Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Derya ÇINAR ve Yüksek Lisans Öğrencisi Esra İBEK Birincilik Ödülü Kazanmıştır

Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Onkoloji Hemşireliği Anabilim Dalı’nda görevli Doç. Dr. Derya ÇINAR danışmanlığında Lisansüstü Eğitim Enstitüsü İç Hastalıkları Hemşireliği yüksek lisans öğrencisi Esra İBEK ile birlikte yürütülen “İmplante Venöz Port Kateter İğne Girişimi Sırasında Distraksiyon Temelli Müdahaleler: Sanal Gerçeklik Uygulaması (Distraction-Based Interventions During İmplanted Venous Port Catheter Needle Insertion: A Virtual Reality Application)” başlıklı araştırma Avrupa Onkoloji Hemşireliği Derneği (European Oncology Nursing Society- EONS) tarafından düzenlenen Kanser Bakımında Hemşirelik İnovasyonu Yarışması Birincilik Ödülü kazanmıştır.

Ödül belgesi 21-23 Ekim 2023 tarihinde İspanya’nın Madrid kentinde düzenlenen Avrupa Tıbbi Onkoloji Kongresi (ESMO Congress 2023- EONS16) ödül töreninde verilmiştir.