Erasmus Öğrenci Topluluğu Bahar Etkinlikleri Gerçekleştirildi

Uluslararası İlişkiler Değişim Programları Koordinatörlüğü ve Erasmus Öğrenci Topluluğu tarafından organize edilen Bahar Etkinlikleri Kapsamında 16 Mayıs Salı günü Kültür-Sanat Gezisi ve 17 Mayıs Çarşamba günü Bahar Pikniği ve Voleybol Turnuvası gerçekleştirilmiştir. 16 Mayıs Salı günü Kültür-Sanat etkinliği kapsamında ilk olarak öğrencilerimizle Arkas Sanat Merkezi ve daha sonra Alsancak Kültür ve Sanat Merkezi ziyaret edilmiştir. 17 Mayıs Çarşamba günü ise Üniversitemiz piknik alanında öğrencilerimizle birlikte piknik etkinliği gerçekleştirilmiştir. Piknik etkinliğinin ardından Üniversitemiz kapalı spor salonunda öğrencilerimizle voleybol turnuvası gerçekleştirilmiştir. Bitmek tükenmek bilmeyen tüm enerjileriyle etkinliklerimize neşe ve renk katan tüm hocalarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.