Alsancak Gençlik Merkezine Ziyaret Gerçekleştirdik

İzmir Bakırçay Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Değişim Programları Koordinatörlüğü ve Erasmus Öğrenci Topluluğu tarafından Alsancak Gençlik Merkezine gerçekleştirilen ziyarette öğrencilerimize özgün bir tasarıma sahip olan Gençlik Merkezi tematik alanları tanıtıldı. Merkez bünyesinde yürütülen ulusal ve uluslararası faaliyetler hakkında bilgiler verildi. Aynı zamanda, Üniversitemiz ve Alsancak Gençlik Merkezi ortaklığında gerçekleştirilmesi planlanan ve öğrencilerimizin aktif katılım sağlayacakları projeler ve çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuldu. İzmir Bakırçay Üniversitesi olarak Alsancak Gençlik Merkezi yetkililerine gençlik çalışmalarına sağladıkları destek ve misafirperverlikleri için teşekkür ederiz.