Uluslararası Vizyon Üniversitesi ve İzmir Bakırçay Üniversitesi Arasında İş Birliği Protokolü Toplantısı

02.12.2022 tarihinde, Uluslararası Vizyon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Vecdi CAN ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abdülmecit NUREDİN, gerçekleştirdikleri Türkiye ziyareti kapsamında İzmir Bakırçay Üniversitesi’ne ziyarette bulundular. Ziyarette, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abdülkadir HIZIROĞLU, Değişim Programları Koordinatörü Dr. Özlem GÜL, Doç. Dr. Umut Sanem ÇİTÇİ TÜRKÜSTÜN, Doç. Dr. Buket BORA SEMİZ ve Dr. Öğr. Üyesi Tarık SEMİZ kendilerini ağırladılar.

Görüşmede her iki üniversite arasında ilerde gerçekleştirilmesi planlanan uluslararası iş birliklerine yönelik görüş alışverişinde bulunuldu.

Uluslararası Vizyon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Vecdi CAN ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abdülmecit NUREDİN’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimizi sunarız.