Gençler İçin AB Fırsatları Bilgilendirme Toplantısı

3 Kasım 2022 tarihinde yurtdışında eğitim alma hakkından yararlanmak isteyen öğrencilerimize yönelik ‘’Gençler İçin AB Fırsatları Bilgilendirme Toplantısı” gerçekleştirilmiştir. Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Berktaş ve Dışişleri Bakanlığı İzmir Temsilcisi Sayın Büyükelçimiz Naciye Gökçen Kaya’nın açılış konuşmaları ile başlayan toplantıda Değişim Programları Koordinatörümüz Öğr. Gör. Dr. Özlem Gül Erasmus+ Programı ve Gençlik Hareketliliği Programları, Dış İşleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı AB İşleri Uzmanı Ceyhan Çiçek, Jean Monnet ve Avrupa Koleji Burs Programları, Öğr. Gör. Bahar Taşar ise Erasmus+ KA131 Öğrenim Hareketliliği hakkında öğrencilerimizle bilgi paylaşımında bulunmuşlardır. Bilgilendirme sunumlarının ardından İzmir Bakırçay Üniversitesi Erasmus Öğrenci Topluluğu’nun (ESS) tanıtımı kurucu başkanı öğrencimiz Kaan Kıvırcık tarafından gerçekleştirilmiştir. İzmir Bakırçay Üniversitesi’nde Erasmus+ Öğrenim Hareketliliğine katılan yüksek lisans öğrencimiz Gizem Gökçe Erasmus deneyimlerini paylaşmıştır. Toplantımız Kahoot Bilgi Yarışması ve kazanan ödül takdimi ile sonlanmıştır.