International Conference on Intelligent and Fuzzy Systems Konferansı Kapanış Seramonisi

İstanbul Teknik Üniversitesi, Yaşar Üniversitesi ve İzmir Bakırçay Üniversitesi’nin iş birliğiyle düzenlenen International Conference on Intelligent and Fuzzy Systems konferansının kapanış seramonisi İzmir Bakırçay Üniversitesi’nde gerçekleştirilmiştir. Üniversitemizin ve Yaşar Üniversitesi’nin üst yönetimi ile farklı üniversitelerden değerli araştırmacılar konferansımızda tecrübe paylaşımında bulunmuştur. Alanında dünyaca tanınmış Prof. Dr. Janusz Kacprzyk ve Prof. Dr. Vilem Novak, Prof. Dr. Vicenc Torra gibi davetli konuşmacıların yanında, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Hindistan, İsveç, Malezya, Polonya ve Türkiye gibi ülkelerden çok sayıda katılımcıyı kampüsümüzde ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. İzmir Bakırçay Üniversitesi olarak uluslararasılaşma yolunda emin adımlar atmaya devam edeceğiz.