TÜBİTAK BİÇABA-Birlikte Çalışıp Birlikte Başaracağız Burs Programı Hakkında

Duyuru Tarihi : 24 Şubat 2023

TÜBİTAK BİÇABA-Birlikte Çalışıp Birlikte Başaracağız Burs Programı kapsamında Sağlık Bilimleri Fakültesi Dil ve Konuşma Terapisi Bölümü öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Sema Acar Ünalgan tarafından yürütülen TÜBİTAK-1001- “Okul Çağı Disleksi Tanılamasına Nörodilbilimsel Yaklaşım: Fonem Diskriminasyonu, Sözcük ve Metin Okuma Süreçlerinin Psikometrik, Elektrofizyolojik ve Göz İzleme Teknikleri ile İncelenmesi ve Karşılaştırılması” projesine afetten doğrudan etkilenen dil ve konuşma terapisi, dilbilim, psikoloji, klinik psikoloji, özel eğitim, sinirbilim, fizyoloji, yazılım mühendisliği, biyomedikal mühendisliği, biyoistatistik ile çocuk ve ergen ruh sağlığı ve hastalıkları branşlarından lisans, yüksek lisans, doktora öğrencisi ile doktora sonrası araştırmacılar davet edilecektir. Başvuru ayrıntıları için Tıklayınız...