BAKIRÇAY'dan Duyurular

TEKMER Bünyesinde Öğrencilerimize Yönelik İşletmede Mesleki Eğitim Çağırısı

Duyuru Tarihi : 19 Aralık 2022

Değerli akademisyenlerimiz, Sevgili öğrenciler,

Üniversitemiz eğitim programında yer alan İşletmede Mesleki Eğitim (İME) kapsamında öğrencilerimizin almış oldukları teorik eğitimlerinin işletmelerde beceri eğitimleri ile zenginleştirilerek iş hayatlarına hazırlanması hedeflenmektedir. Bu amaçla istekli ve başarılı öğrencilerimizin işletmelere yönlendirilmesi yanında okulumuz bünyesinde benzer imkânların sunulması adına Kuzey İzmir Sağlık ve Yaşam Bilimleri Teknoloji Geliştirme Merkezi/Bakırçay TEKMER bünyesinde sınırlı sayıda kontenjanlar belirlenmiştir.

Kabul edilecek olan öğrencilerimize sunulacak hizmetler;

Kuzey İzmir Sağlık ve Yaşam Bilimleri Teknoloji Geliştirme Merkezi/Bakırçay TEKMER; İzmir Bakırçay Üniversitesi tarafından kurulmuş ve KOSGEB tarafından desteklenmektedir. Sağlık temalı olarak kurulan Kuzey İzmir Yaşam ve Sağlık Bilimleri Teknoloji Merkezi, sağlık endüstrisine yönelik yenilikçi girişimcilerin kurumsal gelişim süreçlerini başarılı bir şekilde tamamlayabilmeleri için gerek duyulan imkanları bünyesinde barındıran ulusal ve uluslararası öneme sahip bir ekosistem oluşturmayı amaçlamaktadır. Mevcut durumda ön inkübasyon, inkübasyon ve inkübasyon sonrası girişimcilerine ofis, ortak kullanım alanı, toplantı salonu gibi fiziki imkanlara ek olarak eğitim, danışmanlık, mentorluk, yatırımcı buluşmaları gibi imkanlar sunmaktadır.

Bu bağlamda İşletmede Mesleki Eğitim (İME)’lerini TEKMER bünyesinde gerçekleştirmek isteyen öğrencilerimizi görevlendirerek aşağıda ihtiyaç duyulan alanlarda çalışmalar üretmek üzere aramızda görmek istiyoruz.

ü  Kuzey İzmir Sağlık ve Yaşam Bilimleri Teknoloji Geliştirme Merkezi/Bakırçay TEKMER bünyesinde;

İşletmede Mesleki Eğitim (İME)’lerini Tekmer bünyesinde yapmak isteyen 4. Sınıftaki öğrencilerimiz başvurularını ilgili birimlerin tekmer@bakircay.edu.tr e-posta adreslerine yapacak olup, değerlendirme süreçleri kurulacak komisyon tarafından gerçekleştirilecek mülakatlar aracılığıyla yapılacaktır. (Tabloda yer alan iş tanımlarında daha önceden tecrübeli olan öğrencilerimize öncelik tanınacaktır.)

Başvuru ve değerlendirme süreçleri için belirlenen başvuru şartlarına, kontenjan bilgilerine ve iş tanımı hakkındaki bilgilere aşağıdaki tablodan ulaşabilirsiniz.

Son başvuru için belirlenen zaman 30 Aralık 2022 Cuma olup özgeçmişinizi ilgili birime ait başvuru yapılacak e-posta adresine göndermenizi bekliyoruz. Son başvuru ardından kısa sürede diğer süreçler ile ilgili sizinle irtibata geçilecektir.

İlgili Birim

Başvuru Alınacak IME Alanları

İş Tanımı

Kontenjan

Başvuru Yapılacak E-posta Adresi

Bakırçay TEKMER

Endüstri Mühendisliği,

Bilgisayar Mühendisliği,

Yönetim Bilişim Sistemleri,

İşletme,

İktisat

  1. Tekmer bünyesindeki firmalar için düzenlenen etkinliklerde görev alma
  2. İçerik oluşturma 
  3. Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında Tekmer için Proje oluşturma
  4.  Ön muhasebe işlemlerini gerçekleştirme
  5. İş geliştirme
  6. Proje analiz dokümanları hazırlama

2

tekmer@bakircay.edu.tr