BAKIRÇAY'dan Duyurular

2022 – 2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Kurumlar Arası (Not Ortalamasına Göre) Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları

Duyuru Tarihi : 03 Ağustos 2022

Başvuru Sonuç Listesi için Tıklayınız

Başvuru Sonuç Ekranına gitmek için Tıklayınız.

* Kayıtlar 04-08 Ağustos 2022 tarihlerinde Öğrenci İşleri Daire Başkanlığında yapılacaktır. (Cumartesi ve Pazar günleri kayıt yapılmayacaktır.)

* Kayıt hakkı kazanıp kayıt yaptırmayan asil adayların yerine sırasıyla yedek adaylar kesin kayıt hakkı kazanacaklardır.

* Kesin kayıt işlemleri için adayların şahsen veya noter onaylı vekilleri vasıtasıyla müracaat etmeleri gerekmektedir.

* Başvuru için sisteme yüklenmiş belgelerin aslı kayıt esnasında istenecek olup, bu belgelerde değişiklik olması durumunda kesin kayıt işlemi yapılmayacaktır.

* Yukarıda bulunan başvuru sonuç ekranı tebliğ niteliği taşımaktadır.

Kayıt İçin Gerekli Evraklar

Transkript Belgesi  (onaylı/ıslak imzalı belgelerin asılları veya e devlet çıktısı kabul edilecektir.)

Öğrenci Belgesi  (onaylı/ıslak imzalı belgelerin asılları veya e devlet çıktısı kabul edilecektir.)

%10'luk Başarı Belgesi  (İkinci Öğretim Öğrencileri İçin) (ONAYLI)

Disiplin Cezası Almadığına Dair Belge  (elektronik imzalı/ıslak imzalı belgelerin asılları kabul edilecektir.)