BAKIRÇAY'dan Duyurular

29 Mart 2022 Tarihli ve 31793 sayılı Resmi Gazete’de ilan edilen 4/B Sözleşmeli Personel Alımı Atamaya Hak Kazanan Yedek Aday Duyurusu

Duyuru Tarihi : 30 Mayıs 2022

Atamaya hak kazanan adayları görmek için tıklayınız. 

Başvuru Şekli / Süresi:

Sözleşmeli pozisyona YEDEK aday olarak yerleşmeye hak kazanan adayların 13 Haziran Pazartesi günü mesai bitimine kadar aşağıda istenilen belgeleri tamamlamak suretiyle başvurularını Rektörlüğümüz Personel Daire Başkanlığına şahsen veya posta ile yapması gerekmektedir. Postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

Belgelerini süresi içerisinde teslim etmeyen adaylar bu hakkından vazgeçmiş sayılacaktır. 

Yedek olarak yerleşmeye hak kazananların süresi içerisinde başvuru yapmaması veya yerleşenlerin hakkından feragat ettiğini yazılı olarak bildirmesi halinde yerine sıradaki yedek aday yerleştirmeye davet yapılacaktır. Üniversitemiz web sayfası duyurular bölümünden ilan edilecektir. (Yedek adaylara da telefon ya da posta yoluyla ayrıca bilgi verilmeyecektir). Bu nedenle yedek adayların internet adresinden durumlarını takip etmeleri gerekmektedir.

Belgelerini teslim eden adayın evrak kontrolü ve arşiv araştırması olumlu olması halinde sözleşme imzalamaya davet için kendisine bildirimde bulunulacaktır.

Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından ilgililere ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Atama Başvurusunda Hazırlanması Gereken Belgeler:

  1. Atama dilekçesi için tıklayınız.
  2. Vesikalık Fotoğraf (2 adet)
  3. Yerleşim Yeri Belgesi (E-Devlet üzerinden alınacak karekodlu belge kabul edilecektir.)
  4. Mezuniyet Belgesi (E-Devlet üzerinden alınacak karekodlu belge kabul edilecektir.)
  5. Sağlık Kurulu Raporu üniversite hastaneleri veya tam teşekküllü devlet hastanelerinden alınacaktır. Sağlık kurullarında psikiyatri hekiminin bulunması kaydıyla yerleştiği görevi yapmasına engel hastalığı bulunmadığı ifadesi alınacak raporda açıkça belirtilecektir. Sağlık Kurulu Raporlarına “Destek Personeli (Şoför) olarak çalıştırılmasında sakınca bulunmamaktadır.”  yazılması gerekmektedir.
  6. Sigortalı Hizmet Dökümü (E-Devlet üzerinden alınacak karekodlu belge kabul edilecektir.)
  7. Destek Personeli (Şoför) için; SRC-2 Belgesinin aslı ibraz edilmelidir.
  8. Kamu Kurum ve Kuruluşlarında sözleşmeli personel pozisyonunda varsa hizmetleri, bu hizmete ait çalışma belgesini (ıslak imzalı) getirmeleri gerekmektedir.

Evrak Teslim Bitiş Tarihi: 13 Haziran Pazartesi günü mesai bitimine kadar.