Bakırçay Tıp Fakültesi Uzaktan Sağlık Danışmanlığı Sistemi 9 Eylül 2024 Pazartesi Günü Hizmete Başlıyor

İzmir Bakırçay Üniversitesi tarafından geliştirilen, Bakırçay Uzaktan Sağlık Danışmanlığı Sistemi, doktorunuzun bilgi ve deneyimine internet üzerinden her an, her yerden ulaşabileceğiniz bir tele-sağlık platformudur. Bu platform sayesinde, İzmir Bakırçay Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi hekimlerimiz mesai saatleri dışında da hastalarıyla görüntülü görüşme yaparak danışmanlık hizmeti verebileceklerdir. Hastalar, daha önce yaptırmış oldukları tahlilleri sistem üzerinden yükleyerek hekimleri ile paylaşabilecek, sonuçların değerlendirilmesi için destek alabilecek ve danışmak istedikleri sağlık sorunları hakkında bilgi sahibi olabileceklerdir.

Hizmetten yararlanabilmek için https://saglik.bakircay.edu.tr adresinden randevu oluşturulması yeterlidir. Sistem üzerinden uzmanlık alanına veya ilgili hastalığa göre hekimlerimizi listeleyebilir, istediğiniz doktordan uygun saatlerde randevu oluşturarak danışmanlık hizmeti alabilirsiniz.

Bakırçay Uzaktan Sağlık Danışmanlığı Sistemi ile her zaman ve her yerde yanınızdayız!