BAKIRÇAY'dan Haberler

Üniversitemiz Birimlerine Akıllı Kampüs Analitik Raporlama Sistemi (AKARS) Tanıtım Etkinliği Düzenlendi

İzmir Bakırçay Üniversitesi kapsamında Akıllı Üniversite ve Dijital Dönüşüm Koordinatörlüğü tarafından geliştirilen, veri işleme ve raporlamalar ile karar desteği sağlayan bir sistem olan Akıllı Kampüs Analitik Raporlama Sistemi (AKARS) sisteminin üniversitemiz birimlerine tanıtım etkinliği Sayın Rektör Prof. Dr. Mustafa BERKTAŞ, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Kadir HIZIROĞLU ve Prof. Dr. Görkem YAMAN ile Genel Sekreter Osman ÜLGEN, üniversitemiz idari birimleri daire başkanları, fakülte dekanları ve AKARS sistemini kullanacak olan üniversite personelinin katılımları ile 24.06.2024 Pazartesi günü 11.00-12.30 saatleri arasında E Blok Sinema Salonu'nda gerçekleştirilmiştir.

Koordinatörümüz Doç. Dr. Onur DOĞAN'ın sunumu ile başlayan etkinlik Rektör yardımcımız Prof. Dr. Kadir HIZIROĞLU ve Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa BERKTAŞ'ın konuşmalarının ardından Öğr. Gör. Burak BULDU'nun eğitimi ile tamamlanmıştır.

Etkinlikte raporlama sisteminin birimlere tanıtılmasının ardından birimlerin göreceği veri giriş formlarının ve raporların kullanımı hakkında eğitim verilmiştir.

5 yıllık bir çalışma, deneyim ve birikimin sonucu olarak ortaya çıkarılan AKARS ile öğrenci ve personele hem daha verimli ve daha konforlu bir kampüs yaşamı ve akademik hayat sunmak amaçlanmıştır. Başta bu süreci yürüten Akıllı Üniversite ve Dijital Dönüşüm Koordinatörlüğü'ne olmak üzere katkı sağlayan tüm üniversitemiz personeline teşekkürlerimizi sunarız.